Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Α. Κουράκης: Όνειρο ήταν

Την βαθιά του δυσαρέσκεια εκφράζει με κάθε τρόπο, για την μη τοποθέτηση του σε αντιδημαρχία στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Ανδρέας Κουράκης.
Ο κ. Κουράκης δείχνει πολύ απογοητευμένος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη καθώς σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν υπάρξει δεν τον έχει συμπεριλάβει στα σχέδια του για
την νέα διοίκηση του δήμου.
Με αυτό το τρόπο έρχεται και η ρήξη στην άλλοτε ισχυρή τριανδρία της "Πρωτοβουλίας", αφού πλέον το γυαλί ανάμεσα σε Γιάννη Μπουτάρη, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και Ανδρέα Κουράκη έχει ραγίσει.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ρήξης είναι και η φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο ο Ανδρέας Κουράκης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου δείχνει τους τρεις άνδρες με τον πρώην Αντιδήμαρχο να σχολιάζει: "Όνειρο ήταν".
To thestival.grεπικοινώνησε με τον κ. Κουράκη, ο οποίος όπως είπε αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις του δήμαρχου Θεσσαλονίκης για να τοποθετηθεί. Όπως έγινε γνωστό στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της παράταξης "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" στην οποία και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος προτίθεται να μιλήσει ανοιχτά για όσα συνέβησαν τα τελευταία  τριάμισι χρονιά της προηγουμένης διοίκησης Μπουτάρη.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου