Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Παπανδρέου: Την Κυριακή θα δουν τι σημαίνει ανατροπή

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου, μίλησε απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος παρασυρόμενος από τους συγκεντρωμένους και το πάθος τους ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας «απόψε ο λαός μίλησε, εσείς
είσαστε η δημοσκόπηση, την Κυριακή βάζει την υπογραφή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μια νέα πολιτική δύναμη αρχών και αξιών».
Ο κ. Παπανδρέου έκανε συχνές αναφορές σε δημοσκοπήσεις, μέσα ενημέρωσης και ισχυρά συμφέροντα με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του και τα οποία, όπως είπε, τον πολέμησαν λυσσαλέα γιατί δεν ήθελαν τις αλλαγές που προωθούσε η κυβέρνησή του, πολεμούν και τώρα το ΚΙΝΗΜΑ.
Κάποιοι θέλουν να μην ακουστεί η φωνή μας, να κρύψουν το όνομά μας, αλλά ποιος μπορεί να κρύψει αυτό το πάθος, τόνισε εν μέσω ενθουσιασμού και πρόσθεσε «κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει και την Κυριακή θα δουν τι σημαίνει ανατροπή».
Αναφέρθηκε και στα δελτία των τηλεοράσεων, τα οποία, όπως είπε έχουν στόχο να δρέψουν μικροκομματικά οφέλη, να συγκαλύψουν ευθύνες, να μη σηκώσουμε ξανά κεφάλι.
Να, όμως, που είμαστε πάλι εδώ. Και τόνισε ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησής του δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις και από εκείνους που τις λοιδορούσαν και στη συνέχεια «επιδόθηκαν σε κωλοτούμπες».

action24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου