Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γ. Παπανδρέου: Χάσαμε μάχες αλλά δεν ηττηθήκαμε

Στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης", πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το ΚΙΔΗΣΟ χρειάζεται να είναι στο κοινοβούλιο καθώς η "χώρα χρειάζεται πολιτικούς που βάζουν
πρώτα την Ελλάδα και δεν υπολογίζουν το πολιτικό κόστος" συμπληρώνοντας ότι "δεν έχουμε λεπτό για χάσιμο".
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών χαρακτήρισε το κόμμα μια πολιτική δύναμη με καθαρή πολιτική ταυτότητα. "Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Είμαστε δημοκράτες σοσιαλιστές και δεν θα γίνουμε πατερίτσες κανενός".
"Η χώρα πρέπει να χτιστεί σε γερά θεμέλια και αυτά είναι οι αλήθειες. Η φωνή του ΚΙΔΗΣΟ είναι φωνή εμπειρίας κ γνώσης" τόνισε ο κ. Παπανδρέου προσθέτοντας: "Μας έριξαν επειδή ζητήσαμε την κρίση του λαού. Ερχόμαστε γιατί πιστέψαμε στην κρίση του λαού. Σε αυτή την προεκλογική περίοδο θα τα πούμε όλα. Γεγονότα, όπως πολλοί απαιτούν".
Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι "αν δεν είχε προηγηθεί το χάος του 2003-09 η χώρα δεν θα είχε χρειαστεί μνημόνια" και εξήγησε γιατί οδηγηθήκαμε σο μνημόνιο.
"Εμείς ποτέ δεν παίξαμε τη χώρα στα ζάρια. Σήμερα είμαι αποφασισμένος. Χάσαμε μάχες αλλά δεν ηττηθήκαμε" κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.


thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου