Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δρίτσας «αδειάζει» Δραγασάκη για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

«Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής. Ό,τι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα
αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα».
Με τη σαφέστατη αυγή δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας και άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο «Μεγάλο Λιμάνι» αδειάζει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης  Γ. Δραγασάκης και όσα φέρεται να δήλωσε σε Κινεζικό πρακτορείο στο Πεκίνο.
Υπενθυμίζεται ότι -σύμφωνα με δημοσιεύματα- νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης είχε δηλώσει σε Κινεζικό Πρακτορείο ότι η ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες
«Τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ», σημείωσε ο κ. Δρίτσας.
Σημειώνεται ότι αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, που υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Πειραία σε περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε προαναγγείλει τον τερματισμό της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ στις 27 Ιανουαρίου.
Την ίδια ώρα τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η διοίκηση τηςΟμοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και θα επιδιώξει συναντήσεις για το θέμα τόσο με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Θοδωρή Δρίτσα όσο και με τον κ. Δραγασάκη, προκειμένου να μάθουν τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου