Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τσακαλώτος αδειάζει Βαρουφάκη: Κάναμε λάθη, μαθαίνουμε

Η σημερινή υποβάθμιση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη από το Μαξίμου «επιβραβεύτηκε» από τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος αναλαμβάνει
τον συντονισμό της εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.
Ο τελευταίος προκληθείς από τον Άδωνι Γεωργιάδη που του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο, πιστώνοντας του και την σημερινή άνοδο του Χρηματιστηρίου, όχι μόνο σήκωσε το γάντι αλλά έσπευσε να αναγνωρίσει εσφαλμένες πρακτικές.
«Όποιος διαπραγματεύεται κάνει λάθη. Η διαφορά είναι ότι εμείς μαθαίνουμε από τα λάθη μας και ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι του λέμε την αλήθεια» δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος και στην συνέχεια έγινε ακόμα πιο ευκρινής: «Επειδή μαθαίνουμε από τα λάθη μας, κάνουμε συνεχώς βελτιώσεις για να συντονιζόμαστε καλύτερα, διότι αυτό απαιτεί ο καιρός και η διαπραγμάτευση. Αυτά τα πράγματα εσείς δεν θα τα μάθετε ποτέ για αυτό και χάσατε τις εκλογές αλλά και είστε πολύ πίσω στις διαπραγματεύσεις.
«Είναι αλήθεια ότι μαθαίνετε από την διαπραγμάτευση, αλλά μαθαίνετε στου Κασίδη του κεφάλι» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθυμίζοντας ότι όταν η ΝΔ έλεγε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να υπογράφει παράταση του μνημονίου χωρίς να παίρνει χρήματα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για κινδυνολόγους.
«Εγώ με την καλή μου την καρδιά σας ευχήθηκε καλή επιτυχία. Έπρεπε από αστική ευγένεια να μου απαντήσετε ευχαριστώ. Αφήστε λοιπόν τα πολλά λόγια και πιάστε δουλειά» συνέστησε ο κ.. Γεωργιάδης.
«Η ευγένεια δεν συζητείται φαίνεται στην πράξη» ανταπάντησε ο κ. Τσακαλώτος.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου