Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στο ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) για τη Β' Θεσσαλονίκης περίσσεψαν οι υποψήφιοι στο Πρωτοδικείο......

Δεκατρείς υποψηφιότητες σε ψηφοδέλτιο 12 ατόμων στη Β' Θεσσαλονίκης! Πώς ένας υποψήφιος βγαίνει από τη... μέση, αφού είναι δηλωμένος σε «λάθος» κόμμα!

Στο ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) έφτασαν στο σημείο να έχουν καταθέσει στο Πρωτοδικείο τα χαρτιά τους 13 υποψήφιοι για τη Β' Θεσσαλονίκης, ενώ το ψηφοδέλτιο είναι 12 ατόμων!

Εκεί... αναταράξεις προκαλεί το όνομα του
Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου, ο οποίος είναι εκλεκτός της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά, αλλά δεν ήταν στις προτάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης. Αν και τοπικά στελέχη επικρότησαν την υποψηφιότητά του (Καϊλή, Σαουλίδης, Γερανίδης), στη λογική της ένταξης νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια του κόμματος, αλλά και της επανασυστράτευσης στελεχών, που είχαν μείνει μακριά από τα όργανα και γενικότερα το κόμμα το τελευταίο διάστημα (υπενθυμίζεται ότι ο κ. Διαμαντόπουλος ήταν στο πλευρό του Μάρκου Μπόλαρη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές και μετεκλογικά ήταν ο εκπρόσωπος της περιφερειακής παράταξης), τελικά μετατράπηκε σε ολονύκτιο θρίλερ η ένταξή του ή μη στα ψηφοδέλτια.

Και έφτασε σε σημείο τραγέλαφου, αφού επισήμως στο Πρωτοδικείο έχουν καταθέσει υποψηφιότητα 13 άτομα για λογαριασμό του ίδιου κόμματος, μόνο που... δεν είναι τελικά του ίδιου. Οι 12 αναφέρονται ως υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο ένας, ο κ. Διαμαντόπουλος, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ! Επισήμως όμως το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ως «Δημοκρατική Συμπαράταξη»...

Τραγέλαφος για τη Χαριλάου Τρικούπη να στέλνει υποψήφιο να καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας σε λάθος κόμμα ..... και χωρίς να το γνωρίζει η νομαρχιακή...... μάλλον είναι για γέλια η κατάσταση....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου