Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Τι απαντούν ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι σε Λεβέντη για τους βουλευτές

Ο ισχυρισμός του Βασίλη Λεβέντη ότι βουλευτές του Ποταμιού και του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό και το ασφαλιστικό προκάλεσε αντιδράσεις στα δυο κόμματα.    
Ποτάμι:Ο Λεβέντης κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια 

  Ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας σχολιάζοντας όσα είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κέντρώων ανέφερε: «Άκουσα με απορία και ενδιαφέρον τον κ. Λεβέντη, ο οποίος ακροβατεί μεταξύ του να φλερτάρει από τη μια με τον κύριο Τσίπρα και από την άλλη να τον αντιπολιτεύεται, να προφητεύει διαρροές από το Ποτάμι... Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο κ. Λεβέντης» είπε. 

Και πρόσθεσε «Ο κ. Λεβέντης ακροβατεί ακριβώς για να μπορεί να πηδήξει από τη μια ή την άλλη πλευρά, ανάλογα με το κομματικό ή το πολιτικό του συμφέρον...Εμείς στο Ποτάμι, ενωμένοι, θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό γιατί είναι καταστροφικός για τη χώρα και για κανέναν άλλο λόγο»

Λοβέρδος: Ούτε μισός βουλευτής δεν θέλει να κυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν ξέρω γιατί το είπε ο άνθρωπος, αλλά δεν παίζει. Με τη δική εμπειρία, η δική μας κοινοβουλευτική ομάδα έχει πρωτόγνωρη συνοχή. Δεν βρίσκεις ούτε μισό βουλευτή που να σκέπτεται τι καλά που θα ήταν να κυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει ούτε μισός, το αποκλείω»  ανέφερε ερωτηθείς για την εκτίμηση Λεβέντη και ο Αν. Λοβέρδος.    
Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως υπό καμία προϋπόθεση δεν θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση.
«Αν, όπως είπε η κυρία Γεννηματά, ο πρωθυπουργός δεν έχει δεδηλωμένη, ας μας το πει. Εκεί, αλλάζει η συζήτηση. Είναι άλλο θέμα. Αλλά μέχρι να φτάσει εκεί από την πλευρά του πρωθυπουργού, μας εκθέτει, διότι η δικαιολογία από αυτούς τους ανόητους είναι ότι θέλουμε να μπούμε στην κυβέρνηση ή να ρίξουμε την κυβέρνηση.Σας διαβεβαιώ ότι δεν θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση. Δεν έχουμε καμία πρόθεση» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου