Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΔΕΛΦΟΞΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αντιδράσεις από τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για τον διορισμό
των συγγενών του Ιάσονα Σχινά-Παπδόπουλου ως δημοσίων υπαλλήλων και από τις προκλητικές δικαιολογίες που εξέφρασε ο γραμματέας της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος για τις πρακτικές του.



Το μέτωπο των θιγμένων και απογοητευμένων από τον κραυγαλέο νεποτισμό που ο κ. Σχινάς δικαιολογεί στο όνομα των αγώνων των προγόνων τους στις τάξεις του ΕΑΜ, μεγαλώνει εντυπωσιακά με τις τοποθετήσεις των δημοσίων προσώπων (των μέσων μαζικής ενημέρωσης ακόμα και των ευρωπαίων αξιωματούχων) επί του ζητήματος να κοινοποιούνται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποτελούν αντικείμενο μαζικού σχολιασμού.

Κληθείς να μιλήσει για τον οικογενειακό διορισμό ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm: «Δεν έχουν κόσμο να βάλουν και γι’ αυτό βάζουν τις αρραβωνιαστικές τους, τους γκόμενούς τους, τον αδελφό τους, τη μάνα τους, τη γειτόνισσα κτλ., διότι δεν έχει στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ για να ασκήσει πολιτική».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μειοψηφικό κίνημα, 15% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων το ψήφισε. Χωρίς τον Καμμένο δεν θα είχαν κάνει ποτέ κυβέρνηση. Πήραν το άθλιο bonus του αθλίου εκλογικού συστήματος που διέπει τη χώρα και το οποίο κατασκεύασε το ΠΑΣΟΚ και ορθώς υφίσταται τις συνέπειες τώρα, έτσι; Και μάλιστα ο κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος είναι δεξί χέρι της «κυβέρνησης» της κυρίας Γεννηματά και αυτό το άθλιο εκλογικό σύστημα τούς δίνει την εξουσία, την πλειοψηφία στη Βουλή. Στη Βουλή υπάρχουν βουλευτές που έχουν πάρει μερικές εκατοντάδες σταυρούς προτίμησης» είπε ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο που η κυβέρνηση σχεδιάζει να αλλάξει.

Για την εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ είπε: «Είμαι αντίθετος (στην εκλογή από τη βάση), αυτό είναι κόλπο για να βγει η κόρη του Γεννηματά, όπως βγήκε νωρίτερα ο γιος του Παπανδρέου. Ναι, για να βγάλουμε αρχηγό όμως με αυτούς που έχει μαζέψει η κυρία Γεννηματά, που κατά βάση είναι το επιτελείο του κ. Βενιζέλου, με αυτούς δεν έχω λόγο. Αυτό που πάει να κάνει η κυρία Φώφη, φοβούμαι ότι είναι ένα νέο αρχηγικό κόμμα, με τον εαυτό της ως αρχηγό και με αυτό εγώ δεν συμφωνώ, να χαλάσω τη ζαχαρένια μου, αν θέλετε, για να ασχοληθώ με αυτή την προσπάθεια. Θα το δούμε, αλλά γι’ αυτή την εξαγγελία, δηλαδή της εκλογής από τη βάση του αρχηγού, είμαι εντελώς καχύποπτος και είμαι αντίθετος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου