Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΠΑΣΟΚ:"Κυβέρνηση άλλα έλεγε προεκλογικά στους αγρότες και άλλα σήμερα"

Επίθεση στην κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό αλλά και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξαπολύει, με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, με αφορή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή της χώρας μας για τη μη επιστροφή των χρημάτων από τους αγρότες που είχαν λάβει με το
πακέτο Χατζηγάκη.
Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι  «προκύπτει γι' άλλη μια φορά ότι η Κυβέρνηση άλλα έλεγε προεκλογικά στους αγρότες και άλλα σήμερα» και σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται σε "αγαστή" συνεργασία, αφού, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση «ο κ. Μητσοτάκης πρόσφατα δήλωσε στη Βουλή ότι πρέπει να γίνονται κρατήσεις στις επιδοτήσεις των αγροτών για οφειλές ασφαλιστικών εισφορών και φόρων και ο κ. Τσίπρας φρόντισε με την Τροπολογία Αποστόλου να δώσει τη δυνατότητα συμψηφισμού των επιδοτήσεων με το πακέτο Χατζηγάκη»
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
"Με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή της χώρας μας για τη μη επιστροφή των χρημάτων από τους αγρότες που είχαν λάβει με το πακέτο Χατζηγάκη, προκύπτει γι' άλλη μια φορά ότι η Κυβέρνηση άλλα έλεγε προεκλογικά στους αγρότες και άλλα σήμερα.
Όμως, υπάρχει κάτι που μεγαλώνει την ανασφάλεια των αγροτών σε σχέση με το πότε θα επιστρέψουν τα χρήματα. Ο φόβος αυτός έρχεται να προστεθεί στα φοροεισπρακτικά μέτρα που σε λίγο θα φέρει στη Βουλή η Κυβέρνηση με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και της φορολογίας τους. Το θέμα αυτό αναδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης βρίσκονται σε "αγαστή" συνεργασία, αφού ο κ. Μητσοτάκης πρόσφατα δήλωσε στη Βουλή ότι πρέπει να γίνονται κρατήσεις στις επιδοτήσεις των αγροτών για οφειλές ασφαλιστικών εισφορών και φόρων και ο κ. Τσίπρας φρόντισε με την Τροπολογία Αποστόλου να δώσει τη δυνατότητα συμψηφισμού των επιδοτήσεων με το πακέτο Χατζηγάκη.
Θυμίζουμε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε καταγγείλει την αιφνιδιαστική και άσχετη τροπολογία του κ. Αποστόλου και είχε αποχωρήσει από την σχετική διαδικασία στη Βουλή. Αλήθεια σήμερα ο κ. Αποστόλου μπορεί να επαναλάβει την αλήστου μνήμης δήλωσή του ότι δεν θα εφαρμόσει τον νόμο που μόλις είχε ψηφίσει; "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου