Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Γεωργιάδης:"Οι θεσμοί κάνουν αβάντα στον Τσίπρα επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο Brexit"

«Η τρόικα δέχτηκε το σχέδιο του Τσίπρα και οι θεσμοί του κάνουν αβάντα επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο Brexit, ενώ θέλουν να εντάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη σοσιαλδημοκρατική ομάδα της Ευρώπης αλλά αυτό είναι καταστροφικό για
την Ελλάδα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Σταύρο Παπαντωνίου και Γιάννη Κορδώνη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Τόνισε ότι «η ΝΔ ως Κυβέρνηση θα μειώσει τις δαπάνες του κράτους χωρίς να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους, θα κάνει μεταρρυθμίσεις και θα μειώσει τους φόρους».
Ερωτηθείς σχετικά με την κόντρα, που είχε με τον κ. Πόλακη για το ΚΕΕΛΠΝΟ είπε πως «ο αναπληρωτής υπουργός υγείας παραβίασε το νόμο περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων παίρνοντας τους φακέλους του διαγωνισμού το γραφείο του, διέπραξε κακούργημα».
«Έχουμε εδώ και μήνες 120 δωμάτια εντατικής λιγότερα επειδή ακυρώθηκε ο διαγωνισμός και συμπολίτες μας χάνουν την ζωή τους επειδή δε διασωληνώνονται σε ΜΕΘ», είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Γεωργιάδης  τονίζοντας ότι «οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν μιλούν καθόλου στην Βουλή για τα νομοσχέδια που ψηφίζονται απόψε επειδή ως φαίνεται ντρέπονται».

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου