Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Γεννηματά σε Τσίπρα:"Προχωρήσατε σε ένα colpo grosso, για να αναλάβετε την εξουσία"

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη βουλή, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο που έχει προωθήσει για ψήφιση η κυβέρνηση.

Ξεκινώντας την ομιλία της Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως επειδή κανείς δεν μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία, «κοινωνικό κράτος δεν υπήρχε πριν από το ΠΑΣΟΚ».
Η κα Γεννηματά έκανε λόγο για κόλπο γκρόσο του πρωθυπουργού προκειμένου να κατακτήσει την εξουσία ενώ μίλησε και για "σφαγή" και "εξόντωση" όλων των κοινωνικών ομάδων, μέσω του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Σχετικά με το αφορολόγητο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενη στην κυβέρνηση είπε ότι «υποσχεθήκατε αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ. Μετά ορίσατε ως κόκκινη γραμμή τα 9.100. Τώρα μας λέτε για μεγάλη επιτυχία που έπεσε κι άλλο κάτω».
«Ο λόγος σας συμβόλαιο», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προεκλογικά εκμεταλλεύτηκε την οργή και τον θυμό της κοινωνίας, ότι υποσχέθηκε ελπίδα, αλλά έφερε απόγνωση.
«Ως αντιπολίτευση ήσασταν επικίνδυνοι ψεύτες, ως κυβέρνηση είστε επικίνδυνα ανίκανοι, ικανοί είστε μόνο στην εξαπάτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου