Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ίβιτς: Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά θέλω να είναι σοβαροί μέχρι το τέλος

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Παναιτωλικού έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, ωστόσο επισήμανε πως πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να
μειωθούν τα λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Παράλληλα  αναφερόμενος στον Κρέσπο τόνισε πώς κάποιοι βιάστηκαν να κρίνουν τον Ισπανό, στρέφοντας τον κόσμο εναντίον του.
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:
«Ευκαιρίες χάνουν και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι η μπάλα να περάσει τη γραμμή. Όλες οι ευκαιρίες ήρθαν με συνδυαστικό παιχνίδι, με passing game, αυτό με ικανοποιεί».
Για την χρησιμοποίηση του Άνχελ Κρέσπο στα αριστερά:
«Πήραμε έναν παίκτη που μπορεί να παίξει και σε διαφορετικές θέσεις. Κάποιοι έλεγαν ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι καλό να κατηγορούμε παίκτες ή να τους κρίνουμε μετά από ένα φιλικό παιχνίδι. Δεν πρέπει να στρέφουμε τον κόσμο εναντίον τους».
Για το ροτέισον ενόψει των αγώνων στην Ευρώπη:
«Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, και αυτοί που δεν ήταν στην αποστολή σήμερα είναι σημαντικοί για μένα. Έχουμε πολλά ματς μπροστά τους επόμενους μήνες και θα παίξουν όλοι. Τους υπολογίζω όλους. Εξαρτάται και από αντίπαλο, ποιοι παίκτες θα παίζουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου