Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Αρβανίτης: Στα επόμενα δυο χρόνια ο Άρης θα έχει εξοφλήσει όλα τα αμαρτωλά χρέη

Ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε για το μεγάλο φιλικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για τον Δημήτρη Πρίφτη, αναφέρθηκε στα χρέη της ομάδας τα οποία έχουν σβηστεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό αλλά και για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης στον "Arena FM 89.4":

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ: «Είχε πάρα πολύ κόσμο, παρότι ήταν περίοδος που ήταν ανοιχτή η έκθεση και υπήρχαν προβλήματα στο κέντρο της πόλης, ο κόσμος ανταποκρίθηκε , ήρθε να δει την ομάδα και αυτό μας κάνει χαρούμενους και ευχαριστημένους».
Για τον Δημήτρη Πρίφτη: «Είναι σίγουρα επιτυχία της διοίκησης που κρατήσαμε τον προπονητή. Βγήκε καλύτερος Έλληνας προπονητής την χρονιά που μας πέρασε και σίγουρα είχε προτάσεις από πολλές ομάδες και ξένες χώρες. Ο κ.Λάσκαρης τον ήθελε πάρα πολύ και νομίζω ότι ήταν πολύ καλή επιλογή και για τον Άρη αλλά και για τον Δημήτρη ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι και ο Άρης τον βοήθησε πάρα πολύ ώστε να φτάσει εδώ που έφτασε και να προχωρήσουμε μαζί».
Για τα χρέη της ομάδας: «Στο κομμάτι αυτό πάμε πολύ καλά, έχουν μειωθεί πολύ τα παλιά χρέη και πιστεύω ότι στα επόμενα δυο χρόνια ο Άρης θα έχει εξοφλήσει όλα τα... αμαρτωλά χρέη που είχαν δημιουργηθεί μέχρι τον Μάιο του 2012».
Για την υπόθεση του κ.Δαμιανίδη (πρώην πρόεδρος του Άρη): «Είμαστε στα δικαστήρια, εννοείται ότι ο Άρης δεν του οφείλει τίποτα αλλά δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. Στην συνείδηση του Αρειανού, ο κάθε παράγοντας, ο κάθε πρόεδρος έχει πάρει την θέση του... Έχει «αποβληθεί» από την οικογένεια του Άρη».
Για τους στόχους της ομάδας: «Περιμένουμε καταρχήν να παίξουμε ένα όμορφο και γρήγορο μπάσκετ, μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα θα παλέψει για να είναι εκεί που ήταν και πέρυσι, στην διατήρηση δηλαδή της τρίτης θέσης. Έχουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ, ένα καινούργιο κύπελλο, πολύ καλό κύπελλο με πολλές και δυνατές ομάδες. Θέλουμε σε αυτή μας την συμμετοχή να τα πάμε πολύ καλά και συζητείτε στην FIBA το final-4 να γίνει στην Θεσσαλονίκη»
Στο τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά την περσινή χρονιά η στήριξη του ήταν συγκινητική. Είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια σε όλο το πρωτάθλημα, στην κανονική διάρκεια είμαστε πρώτοι και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό».
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου