Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ντέρμπι… λαιμητόμος για Μπέντο – Κετσπάγια

Ντέρμπι… λαιμητόμος για Μπέντο – ΚετσπάγιαΤο πρώτο ντέρμπι της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς είναι προ των πυλών απόψε, στις 8:30, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova, και ραδιοφωνική από τον
Realfm 97,8.
Ο Ολυμπιακός, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, την περασμένη Κυριακή στο πρωτάθλημα από την ΑΕΛ του Άγγελου Αναστασιάδη και από το ΑΠΟΕΛ, εντός έδρας, την Πέμπτη, στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για τον Πάουλο Μπέντο, το αποψινό ντέρμπι είναι «τελικός» καθώς μόνο με νίκη, θα μπορέσει να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο πιο έτοιμο στη συνέχεια. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, η απομάκρυνσή του από τον πάγκο είναι το πιθανότερο σενάριο.
Στον αντίποδα, το δικό του κεφάλι παίζει και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η γκέλα με τον Ηρακλή και κυρίως η απογοητευτική εικόνα της Ένωσης έχουν ρίξει τις μετοχές του Γεωργιανού τεχνικού, ο οποίος παράλληλα, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με αρκετούς παίκτες.
Οι αποστολές των ομάδων:
Στα αγωνιστικά, ο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κώστα Φορτούνη, ενώ άφησε εκτός για μία ακόμη φορά, τον Κολομβιανό εξτρέμ, Φελίπε Πάρντο. 
Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.
Από την άλλη πλευρά, ο Τιμούρ Κετσπάγια αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς η επιθετική αιχμή της «ένωσης», Ούγκο Αλμέιδα, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Βάργκας.
Η αποστολή της ΑΕΚ:
Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Λέσκοτ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Πλατέλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου