Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ίβιτς: Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω - Τι σχολίασε για το ακυρωθέν γκολ

Ο Βλάνταν Ιβιτς αφού αρχικά παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν είχε την εικόνα που θέλει να βλέπει και ο ίδιος, αναφέρθηκε στη φάση του 44' και την απόφαση του βοηθού Χουσκόγλου να ακυρώσει το γκολ του Φακούντο Περέιρα ως οφσάιντ παρότι καλυπτόταν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε να έχουμε, αλλάξαμε παίκτες, κάναμε αλλαγές βάλαμε πιο ξεκούραστους παίκτες και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Σίγουρα δεν κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες όπως στα άλλα ματς αλλά...».
Για το αν η ομάδα του δικαιούνταν τη νίκη: «Πιστεύω πως αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα, τότε αυτή ήταν η δική μου, ήμασταν πιο κοντά σε αυτό σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω εγώ. Η ομάδα που θα τρέχει και θα δημιουργεί».
Για το ακυρωθέν γκολ: «Βάλαμε ένα γκολ, καθαρό γκολ που δεν μέτρησε. Στα προηγούμενα παιχνίδια λόγω του πέναλτι άλλος διαιτητής ήταν εκτός, μπορεί να βγει και αυτός. Με τέτοια λάθη όταν ο παίκτης είναι δυο μέτρα πίσω, είναι μεγάλα λάθη. Αν είναι για λίγο μπορώ να το καταλάβω, αλλά όταν είσαι μπροστά και είναι δυο μέτρα πίσω, τότε τι να πω».
Για το παιχνίδι: «Η Βέροια ήταν καλή όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Είναι ομάδα που προσπαθεί στην κόντρα επίθεση. Αυτό έκαναν και σήμερα. Υπήρχαν κάποια λεπτά στο δεύτερο μέρος που είχαν και λίγο παραπάνω έλεγχο στον αγώνα αλλά εμείς παίξαμε και πριν τρεις μέρες και όταν κάνεις συνέχεια επίθεση, κάποιες φορές θα γίνει και αυτό. Ξεκινήσαμε τέσσερα παιχνίδια, θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, χάσαμε δυο βαθμούς όπως και με Ξάνθη, μόνο με τη δουλειά μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάνουμε προσπάθεια όταν δημιουργούμε φάσεις, υπάρχει προσπάθεια. Θα ήταν άλλο αν δεν κάναμε προσπάθεια σήμερα».
Για τις πολλές αλλαγές: «Γιατί υπήρχαν δυο παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα που οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Οι υπόλοιποι δουλεύουνε κανονικά και κάνουν και αυτοί μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορώ να παίξω με τους ίδιους παίκτες συνέχεια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αν θα πάρουν συμμετοχές και πόσο εξαρτάται από τους ίδιους».
Για την επιλογή του Κρέσπο ως δεξί μπακ: «Βλέπουμε όλους τους παίκτες πως δουλεύουνε στην προπόνηση και τι όρεξη έχουν για να μπουν στην 11άδα. Ο Μάτος αισθάνθηκε ενόχληση μετά το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, ήταν ρίσκο να τον βάλουμε σήμερα, όσον αφορά τον Κάνιας έδειξε κάποια πράγματα. Πρέπει να τον ξεκουράσουμε, γιατί όταν είναι ξεκούραστος θα είναι ακόμα καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου