Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ της Κινησης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την αναπτυξη της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με την ΝΕ του ΠΑΣΟΚ της Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην συνάντηση, η αντιπροσωπεία της Κίνησης ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ παρουσίασε την πρόταση της, των έξι σημείων, (Αναλυτικα, σε προηγουμενες αναρτησεις), για την οριστική λύση του προβλήματος των Αστικών Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Η συζήτηση, ήταν πολύ ουσιαστική και τα συμπεράσματα θετικά

.
Για το θέμα του ΟΑΣΘ, την ίδια ημέρα έγινε συνάντηση, με τον γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, όπου επίσης υπήρξαν κοινά συμπεράσματα.
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και με τα άλλα δημοκρατικά κόμματα, όπως και με τους φορείς της Θεσσαλονίκης.
Λύση και μάλιστα οριστική, στο πρόβλημα των Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, πρέπει και μπορεί να δοθεί τώρα, εφαρμόζοντας τους Ευρωπαϊκούς Κανόνες.
Οι φορείς της Θεσσαλονίκης πρέπει να διατυπώσουν πρόταση για την ουσία του προβλήματος και η κυβέρνηση να ενδιαφερθεί για την λύση του προβλήματος και όχι για την πολιτική του εκμετάλλευση.
Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις, που χρειαζόμαστε και όχι μόνο, το αδιέξοδο κυνήγι των δημοσιονομικών στόχων, στο οποίο αρκούνται οι κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου