Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Βλάνταν Ίβιτς: Ο Κλάους σε "καραντίνα"; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι ο αρχηγός μας

Στο αυριανό παιχνίδι με την Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League, αναφέρθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος απάντησε και στις φήμες για αποχώρηση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής δήλωσε:

«Είχαμε μία εβδομάδα περισσότερη διακοπή. Δεν μπορώ να πω ότι είναι καλό αυτό. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα μετά και τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε»
Για την Φιορεντίνα: «Πιστεύω ότι ο αντίπαλος είναι ανεβασμένος, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του. Είναι μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορεί ανα πάσα στιγμή να σε απειλήσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι να βγάλουμε κάτι θετικό. Έχουμε κίνητρο να βγούμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που θέλουμε».
Για τις απουσίες: «Ο Κλάους και ο Περέιρα θα ήταν στην αποστολή. Δεν ξέρω αν θα ήταν και βασικοί. Μαζί με τον Τζαβέλλα είναι σημαντικές απώλειες. Έχουμε όμως και άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν».
Για την ψυχολογία της ομάδας: «Βλέπω ότι οι παίκτες διψούν για το παιχνίδι και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%. Περιμένω να αντιδράσουν και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι.
Για τις φήμες οτι ο Αθανασιάδης έχει μπει σε «καραντίνα» και πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο Κλάους είναι ο αρχηγός της ομάδας και έτσι θα παραμείνει».
Πηγή: inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου