Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πληρώθηκαν μισθό ενός μήνα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Σε λίγη ώρα από τώρα θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ τα δεδουλευμένα ενός μήνα, που αντιστοιχούν στον μισθό του Σεπτεμβρίου. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, έχουν ήδη εκταμιευτεί 3,9 εκ. ευρώ από την επιχορήγηση του Δεκεμβρίου που δόθηκε
προκαταβολικά στον οργανισμό και τα χρήματα μεταφέρονται αυτή την ώρα στους λογαριασμούς των εργαζομένων.

"Ήρθαν 3,92 εκ. ευρώ προκαταβολικά από την επιχορήγηση του Δεκεμβρίου. Πληρώνουμε μισθοδοσία Σεπτεμβρίου και αναμένουμε τα 12 εκ. ευρώ του ΦΠΑ. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κι αυτά θα δοθούν εντός της εβδομάδας", τόνισε στο thestival.gr, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.
"Ο Πρωθυπουργός έκανε πράξη την πρώτη δέσμευσή του για άμεση καταβολή της επιχορήγησης του Δεκεμβρίου. Τώρα αναμένουμε να υλοποιήσει και τη δεύτερη δέσμευση για απόδοση των 12 εκ. ευρώ από τα οφειλόμενα του ΦΠΑ" ανέφερε στο Thestival ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Ωστόσο, ο κ. Τσερμενίδης ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι δεν κάνουν πίσω μόνο με την καταβολή του ενός μισθού και αναμένουν το σύνολο των δεδουλευμένων έως και την Τετάρτη, οπότε και λήγει η τριήμερη διορία που έδωσαν στην κυβέρνηση για να λύσει το θέμα.
"Η ανοχή τελείωσε. Οι εργαζόμενοι δεν ξανακάνουν πίσω. Αναμένουμε την πληρωμή του συνόλου των δεδουλευμένων έως και την  Τετάρτη, όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός" πρόσθεσε ο κ. Τσερμενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου