Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ημέρα Κυπέλλου – Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Αρη και Ολυμπιακό

Ημέρα Κυπέλλου – Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Αρη και ΟλυμπιακόΕνα «ντέρμπι» από τα παλιά αναβιώνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απόψε με τον Αρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ διεξάγονται άλλες τρεις αναμετρήσεις.Στην Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα από τα παιχνίδια
που είχε πέσει θύμα της κακοκαιρίας πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, οι οποίοι δεν λογίζονται βασικοί ενώ από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι και Γιόχανσον, Πατίτο, Ντίντακ οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες.
Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Football League. Η Λαμία απειλεί τους Περιστεριώτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν από σήμερα ένα σκορ ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού.
Στις 19:30, διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο στην Super League και να έχουν το μυαλό τους στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ ωστόσο ξεκαθάρισαν πως θα κυνηγήσουν ό,τι τους αναλογεί στη μάχη της πρόκρισης.
Για τον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να κάνουν ντεμπούτο οι Σισοκό και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι μπήκαν στην αποστολή ενώ έμειναν εκτός αυτής για να πάρουν ανάσες οι Ιντέγε, Φορτούνης, Μάριν και Λεάλι.
Το μοναδικό παιχνίδι που αποτελεί ρεβάνς σήμερα, είναι αυτό που διεξάγεται στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης μετά το υπέρ τους 2-0 στο πρώτο ματς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 15:00
Λαμία-Ατρόμητος 17:15
Αστέρας Τρίπολης-Τρίκαλα 17:15
Άρης-Ολυμπιακός 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου