Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΟΛΘ: Στις 24 Μαρτίου οι δεσμευτικές προσφορές -Δεν δίνει παράταση το ΤΑΙΠΕΔ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗΟι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΘ θα υποβληθούν τελικά στις 24 Μαρτίου, καθώς δεν θα υπάρξει παράταση.Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε στη συνεδρίαση της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες
του ΑΠΕ, να μην υπάρξει καθυστέρηση στη διαδικασία, μετά από αίτημα τριών επενδυτικών σχημάτων για νέα παράταση της προθεσμίας.
Για την εξαγορά του 67% των μετοχών του ΟΛΘ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον 9 επενδυτικά σχήματα, τα οποία έχουν περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.
Πρόκειται για την APM Terminals Moller Maersk, το γερμανικό fund Deutsche Invest Equity Partners GmbH, στο οποίο συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης, η Duferco Participations Holding S.A. (ήδη πελάτης του ΟΛΘ), η φιλιππινέζικη International Container Terminal Services Inc, η ιαπωνική Mitsui & Go Ltd, η P&O Steam Navigation Company θυγατρική της DP World - Ντουμπάι, η Russian Railways JSC, η GEK TERNA S.A και Yilport Holding Inc.
Στις 18 Νοεμβρίου 2016 το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ενέκρινε, κατ΄εφαρμογή των όρων της Β' φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας, τη συνέχιση της συμμετοχής καθεμίας από τις Russian Railways JSC και GEK TERNA S.A., αυτόνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου