Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό - Εύκολη επικράτηση του Άρη με 2-0 επί του Αγροτικού

Όσο χρειαζόταν έπαιξε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού και παρέμεινε σε... τροχιά ανόδου, μειώνοντας ξανά τη διαφορά του από τη Λαμία στους 6 βαθμούς.Τα γκολ που έκριναν
την αναμέτρηση ήρθαν από το πρώτο ημίχρονο. Στο 24' ο Τάτος είχε όσο χώρο χρειαζόταν, πήρε την μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει, Γιακουμή για το 1-0.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, στο 30΄, μετά από εξαιρετική σέντρα του Τζανακάκη, ο Ίλιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μισό δεν άλλαξε κάτι δραματικά, ο Αγροτικός έδειχνε ανήμπορος να απειλήσει και ο Άρης πήρε μια εύκολη νίκη-"εκδίκηση" για την "γκέλα" στον Εύοσμο.
Στο 69΄ ο Τάτος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Αγροτικού σε τετ α τετ, χάνοντας την ευκαιρία για το 3-0, όπως και ο Μιλούνοβιτς στο 84', καθώς πλάσαρε από πλεονεκτική θέση τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, αλλά η μπάλα πέρασε αουτ.
Άρης (Ν. Κωστένολγου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Παυλίδης (80′ Ντόγος), Ντούνης (71΄Μιλούνοβιτς), Ίλιτς (66΄Καπνίδης), Τάτος, Πίτου Γκαρσία
Αγροτικός (Ν. Καραμπετάκης): Γιακουμής, Βουτσιάς (68΄Τάι), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκότοβος, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (68΄Θεοδωρίδης), Γκέκας, Πάτο, Φιλίπε, Μέρντοβιτς (46΄Χατζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου