Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Άρης και… είμαι καλά!

Αφήνοντας στην άκρη τα πολλά του προβλήματα και με έναν φοβερό Κάμινγκς, ο Άρης γύρισε το ματς με την αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο ΑΕΚ, κέρδισε 81-77 και είναι αγκαλιά με την τέταρτη θέση της Α1. Κάτι παθαίνει όταν βλέπει την ΑΕΚ μπροστά του
ο Γουίλ Κάμινγκς. Μετά το καλάθι της νίκης στον ημιτελικό Κυπέλλου, ο Αμερικανός γκαρντ με 24 πόντους οδήγησε τον Άρη σε ανατροπή από το -13 στο δεύτερο ημίχρονο και νίκη με 81-77 στο Nick Galis Hall στην 26η αγωνιστική. 

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους «κίτρινους» αγκαλιά με την τέταρτη θέση, καθώς για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πηγαίνει απευθείας στον δεύτερο γύρο των play offs, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ΠΑΟΚ-Λαύριο.

Η ΑΕΚ, που ήταν βαθμολογικά αδιάφορη όντας σίγουρα τρίτη, ήταν κακή στο δεύτερο μέρος, όταν και κατέρρευσε. Πλέον περιμένει στο δεύτερο γύρο των play offs τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Ρέθυμνο-Κολοσσός. ΜακΓκραθ με 17 και Σάκοτα με 15 πόντους το πάλεψαν περισσότερο, δεν χρησιμοποιήθηκε ο Μιλόσεβιτς που ήταν στη δωδεκάδα μετά από αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου