Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Σωτήριο γκολ για τον Αρη ο Kαπνίδης , έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο Αίγιο!

Με τον Αντώνη Καπνίδη να δίνει -λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα- και πάλι την λύση, ο Άρης πέρασε με 1-0 από το Αίγιο, διατηρώντας την διαφορά των έξι βαθμών από την δεύτερη θέση και την Λαμία.
Νωθρά ξεκίνησε το ματς ο Άρης, με το σουτ του Μπούζα στο 15΄ -το
οποίο ανάγκασε τον Διούδη να αποκρούσει εντυπωσιακά- να αφυπνίζει προσωρινά τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, που προσπάθησαν στη συνέχεια να απειλήσουν την εστία του Παναιγιαλείου, μένοντας όμως στην… προσπάθεια, καθώς υπήρχε σοβαρό θέμα στη τελική πάσα. Το πρώτο ημίχρονο, με διαφορά ένα από τα χειρότερα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα με ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες, σχεδόν μηδαμινές τελικές, με τον Γκαραβέλη του Παναιγιαλείου να περνάει ένα εύκολο απόγευμα στα πρώτα 45 λεπτά.
Η είσοδος του Καπνίδη στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε σημαντικά τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο 24χρονος επιθετικός με ένα εξαιρετικό τελείωμα, μετά από μία πανέξυπνη ασίστ του Μπούρμπου, άνοιξε στο 53΄το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν στη συνέχεια, με τον Τσιλιγκίρη να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Διούδη, με τον τερματοφύλακα του Άρη να του λέει «όχι» και να διατηρεί στο 66΄ το 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 81΄να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά η κεφαλιά του Καπνίδη, που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας του Παναιγιαλείου, πέρασε ελάχιστα αουτ, από την κενή εστία των γηπεδούχων.  Ενώ και στο 87΄το εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Νέτο, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τον Άρη να παίρνει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.
Παναιγιάλειος (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (70΄Βουτσιώτης), Τρίγκας (57΄Ξόμπλιος), Μωυσίδης (87΄Ιβάνκο), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός
Άρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Ρόβας, Πίτου Γκαρσία, Τάτος (65΄Νέτο), Ντούνης, Μιλούνοβιτς (46΄Καπνίδης), Ίλιτς (73΄Καράμπελας)
Διαιτητής: Γιώργος Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
Βοηθοί: Γιώργος Παπανικολάου (Κορινθίας) – Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

pressaris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου