Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Χωρίς να πατήσει γκάζι ο Άρης, 2-0 τον Αχαρναϊκό

Στους 6 βαθμούς μείωσε τη διαφορά του από τη Λαμία ο Άρης, με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Αχαρναϊκό. Οι "κίτρινοι" του Νίκου Κωστένογλου επικράτησαν με 2-0 της ομάδας του Μενιδίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έφτασαν στους 66 βαθμούς.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, ο Άρης μπήκε στην επανάληψη αποφασισμένος να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και εντέλει τα κατάφερε. Με "δράστη" τον Μάρκο Ντούνη στο 49ο λεπτό, άνοιξε το σκορ στο "Βικελίδης", ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τάτος στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (έκανε χέρι εντός περιοχής ο Παπατόλιος).
Από την άλλη, ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης, πέτυχε μία ακόμα εύκολη νίκη, επικρατώντας με 3-0 του Πανελευσινιακού, αυξάνοντας τη διαφορά του από τη δεύτερη Λαμία στους τρεις βαθμούς.
ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Ρόβας (46΄Καπνίδης), Ντούνης, Παυλίδης, Ίλιτς (76΄Μακουτά), Τάτος, Πίτου Γκαρσία (76΄Μακουτά)
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ. Μαραντάς): Ψύχος, Αναστασίου, Σωτηράκος, Σταμούλης, Σιάννης, Παπατόλιος, Ζάχαρος, Ντάγκρας (87' Καρδάσης), Λύρας (88' Χαραλαμπόπουλος), Πλαβούκος (83΄Ρανιέλσον), Μεζίνι
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου