Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΠΑΟΚ-Άρης 40-52 (2η περίοδος)

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο του ντέρμπι στο "Παλατάκι", με τον Άρη να προηγείται του ΠΑΟΚ με σκορ 52-40, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Υπενθυμίζουμε πως με νίκη ο Άρης θα κάνει το 2-0 και θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί και τρίτος αγώνας το Σάββατο (6/5) στο Αλεξάνδρειο, όπου θα κριθεί το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.
Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν σε εξαιρετική μέρα τον Ντραγκίσεβιτς που έχει πετύχει 20 πόντους μέχρι στιγμής, με 4/5 τρίποντα. Από πλευράς Δικεφάλου, Τσόχλας και Σόμπεϊ με 9 και 8 πόντους αντίστοιχα ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στις δύο πρώτες περιόδους.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν μέχρι και στον πόντο (34-35) στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως οι φιλοξενούμενοι αύξησαν και πάλι τη διαφορά, πηγαίνοντας με ασφαλές προβάδισμα (+12) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Η ομάδα του Πρίφτη έχει καλά ποσοστά ευστοχίας με 14/24 δίποντα και 7/13 τρίποντα, ενώ αυτή του Μαρκόπουλου ευστόχησε σε 11/18 δίποντας και μόλις σε 3/12 σουτ τριών πόντων. 

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου