Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το Ίδρυμα Παπανδρέου ξεκαθαρίζει! «Το φετινό Συμπόσιο Σύμης θα γίνει στην Κρήτη και το κόστος θα καλυφθεί, όπως κάθε χρόνο, από χορηγίες»

Παπανδρέου: Να καλέσει ο Τσίπρας σε εθνικό μέτωπο για το χρέοςΑνακοίνωση, σχετικά με τον τόπο και το κόστος διεξαγωγής του Συμποσίου της Σύμης εξέδωσε το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προλάβει τη «διασπορά ψευδών ειδήσεων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Προκειμένου να προλάβουμε μία ακόμα διασπορά ψευδών ειδήσεων, από τους γνωστούς καλοθελητές, σας ενημερώνουμε πως το φετινό Συμπόσιο της Σύμης θα γίνει στην Κρήτη», επισημαίνει το ΙΑΠ.
«Το κόστος του Συμποσίου θα καλυφθεί, όπως κάθε χρόνο, από χορηγίες και τους μετέχοντες που θα έχουν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να επισκεφθούν σημεία της Κρήτης, να ενημερωθούν για την ιστορία της και να έρθουν σε επαφή και με αυτό το μέρος του τόπου μας, παράλληλα από τις διεργασίες του Συμποσίου σε θέματα διεθνούς και ευρωπαϊκής προοδευτικής πολιτικής», αναφέρει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες, με νεότερο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου