Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ήττα της Εθνικής 2004 από τους θρύλους της Ίντερ

Υπέροχες μνήμες ξύπνησε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας του 2004, παρότι η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τους «θρύλους» της Ίντερ με 4-2 (1-1 καν. διάρκεια).

Οι Ιταλοί με τους οποίους αγωνίστηκε και ο Λάμπρος Χούτος, προηγήθηκαν με τον Μοχάμεντ Καλόν, στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ η "γαλανόλευκη" ισοφάρισε με τον Κώστα Κατσουράνη στο 51'.
Το ματς έληξε ισόπαλο, ωστόσο ούτε η Ίντερ ούτε η Εθνική Ελλάδας δεν αρκέστηκαν με το... Χ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι νερατζούρι ήταν εύστοχοι καθώς σκόραραν και στις τέσσερις εκτελέσεις τους, με τον Φρέι να... βγάζει αυτό του Γεωργιάδη και τον Καφέ να στέλνει άουτ το δικό του.
Ελλάδα 2004: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης (45’ Γεωργιάδης), Νταμπίζας (45’ Καψής), Δέλλας, Φύσσας (45’ Λάκης), Μπασινάς, Ζαγοράκης (45’ Κατσουράνης), Τσιάρτας, Καραγκούνης (56’ Ζαγοράκης), Χαριστέας, Παπαδόπουλος.
Ίντερ Forever: Τόλντο (41’ Φρέι), Ζανέτι, Μπιάνκι, Καλόν (76’ Χούτος), Καρμπόνε (52’ Μπαρέζι), Ντακούρτ (61’ Καραγκούνης), Ματεράτσι, Κίβου, Σουάζο (56’ Πίτσι), Γεωργάτος (52’ Κριστιάν Ζανέτι), Κολονέζε (45’ Φρέζι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου