Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ποε οταΑπόφαση να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην καθαριότητα στους ΟΤΑ έλαβε η ΠΟΕ – ΟΤΑ, ενώ λίγο νωρίτερα η ΠΟΠ - ΟΤΑ είχε αποφασίσει αναστολή της αποχής.

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν κλιμάκωση των αντιδράσεων τους ενάντια στην λύση που προωθεί η Κυβέρνηση μετά από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους καθαριότητας.
Η νομοθετική ρύθμιση που ο Υπουργός Εσωτερικών αναμένεται να καταθέσει την Δευτέρα στην Βουλή, θα προβλέπει, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, παράταση των συμβάσεων για όλους τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, μέχρι την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού που θα "τρέξει" το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη τουλάχιστον 2.500 μόνιμων υπαλλήλων καθαριότητας στους Δήμους.
Στην απόφαση της ΠΟΠ-ΟΤΑ αναφέρεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού στους ΟΤΑ "διασφάλισε τη συνέχεια της εργασίας των συμβασιούχων αλλά και τις μόνιμες θέσεις προσωπικού, στις οποίες το εργατοτεχνικό προσωπικό που εργάζεται σήμερα, θα απολαμβάνει αυξημένη μοριοδότηση".
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου