Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν

Κ. Μητσοτάκης: Μικρότερο κράτος και λιγότερη γραφειοκρατία για ανάπτυξη του τουρισμού Βέβαιος πως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλία.Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το πρωί το δημαρχείο της Πύλης Τρικάλων, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και πως εγκλώβισε τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα, ενώ ισχυρίστηκε πως η ΝΔ έχει σχέδιο για να τη βγάλει από την κρίση. «Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται. Δεν μένουμε στο μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα. Απλώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι η πλειοψηφία του λαού θα αγκαλιάσει την πρότασή μας. Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι χρειάζεται ένας δυναμικός μετασχηματισμός του για να γίνει πυλώνας ανάπτυξης, προσθέτοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση στους ορεινούς δήμους. Για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στους δήμους, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «θέλουμε να δώσουμε αρμοδιότητες στους δήμους. Οι προτεινόμενες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Η απλή αναλογική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακυβερνησία». 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η φυγή των νέων στο εξωτερικό                                  
Δώρο μια γκλίτσα έκαναν οι Σαρακατσάνοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στο ετήσιο αντάμωμά τους στο Περτούλι Τρικάλων. Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν στην εκδήλωση, ενώ δεν έκρυψε το ό,τι θαυμάζει όπως είπε τις αρετές των Σαρακατσάνων.
«Χρειαζόμαστε αυτή τη θέλησή σας για να ξεπεράσουμε την κρίση όλοι μαζί δυνατοί και ενωμένοι», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας πως όλοι πρέπει να πουν «όχι σε ψέματα και σε αυταπάτες».
Μιλώντας στους Σαρακατσάνους ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο πρόβλημα τη φυγή των νέων στο εξωτερικό, δίνοντας το λόγο του πως προτεραιότητά του θα είναι να γυρίσουν πίσω οι νέοι και να προχωρήσει το πρόγραμμα των επενδύσεων.
Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε σπουδαία τη μέρα για τον ίδιο, καθώς, όπως είπε, παίρνει δύναμη και ζήτησε από όλους να τιμούν τις παραδόσεις τους. Εξέφρασε, τέλος, τη βεβαιότητα πως η χώρα θα βρει το δρόμο της.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου