Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Απίστευτη η συμφωνία ΠΑΟΚ - Ζενίτ για τον Σλοβάκο!

Αποτέλεσμα εικόναςΑπίστευτη η συμφωνία ΠΑΟΚ - Ζενίτ για τον Σλοβάκο! Πόσα θα δώσει ο Δικεφάλος για να γυρίσει πίσω τον αγαπημένο των οπαδών - Πού οδηγείται η υπόθεση "τερματοφύλακας".
Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ, όταν και έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Ζενίτ για την επιστροφή του Ρόμπερτ
Μακ, με τη μορφή του δανεισμού.
Οι Ασπρόμαυροι έφεραν πίσω έναν παίκτη που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσδώσει μεγάλη ποιότητα στη βασική 11άδα του Δικεφάλου, κάτι που γνωρίζουν καλά τόσο οι άνθρωποι της ομάδας, όσο και ο κόσμος, που αγαπάει ιδιαίτερα τον Σλοβάκο άσο.
Πάντως, για να γυρίσει ο παίκτης στην Τούμπα, ο Ιβάν Σαββίδης χρειάστηκε να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και στην ουσία να προσφέρει για τον δανεισμό του όσα χρήματα πήρε πέρυσι από την πώλησή του!
Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Ρόμπερτ Μακ έναντι 3 εκ. ευρώ και φέτος το καλοκαίρι θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του, το οποίο προβλέπει μεικτές απολαβές που ξεπερνούν -μαζί με την εφορία- τα 2 εκ. ευρώ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα πάρει ένα ποσό για την ολοκλήρωση του deal.
Tην ίδια στιγμή, στον Δικέφαλο διαρρέουν ότι έχουν δώσει τελεσίγραφο στον Γκιγιέρμο Οτσόα να απαντήσει στην πρόταση που του έχουν καταθέσει και προβλέπει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αποδοχές που αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ το χρόνο.
Από τη μεριά του, όμως, ο Μεξικανός γκολκίπερ αγωνίζεται σήμερα στον ημιτελικό του Confederation απέναντι στη Γερμανία και προφανώς θα περιμένει να ανεβάσει κι άλλο τις "μετοχές" του και να διεκδικήσει μία καλύτερη προσφορά απ' αυτή της ελληνικής ομάδας.
Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι η περίπτωση του έμπειρου πορτιέρο είναι πολύ δύσκολη για τον ΠΑΟΚ και, όπως σας γράφαμε και προχθές, το πιο πιθανό σενάριο είναι στον Δικεφάλο να καταλήξουν στην πολύ πιο εφικτή περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μπορεί να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Γλύκου, μέχρι αυτός να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. 
Εξάλλου, χθες διέρρευσε από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ότι υπάρχει απόφαση για την απόκτηση και δεύτερου τερματοφύλακα, κάτι που, φυσικά, ενισχύει το σενάριο της απόκτησης του Έλληνα γκολκίπερ, καθώς θεωρείται απίθανο να γίνει κίνηση για δύο πρωτοκλασάτους πορτιέρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου