Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Το ρεκόρ του Μάριου στο Survivor

Το ρεκόρ του Μάριου στο SurvivorΣτην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor και ήδη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πανηγύρισε έξαλλα το γεγονός ότι πέρασε στον ημιτελικό.
Πρόκειται για έναν παίκτη που κατάφερε να φτάσει στην τριάδα του Survivor χωρίς να χρειαστεί να είναι ποτέ
υποψήφιος για αποχώρηση.
Ο Κύπριος του Survivor είναι ο μοναδικός σίγουρος παίκτης στην τριάδα και η πρώτη φορά που θα αναμετρηθεί με το τηλεοπτικό κοινό επί της ουσίας θα είναι την Τρίτη. Μπορεί να μετρήθηκε στην ψηφοφορία που έγινε για να διαμορφωθεί η λίστα τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως δεν χρειάστηκε να μάθει τη δημοφιλία του, αφού δεν ήταν υποψήφιος για αποχώρηση.
Την Κυριακή θα προβληθεί νέο επεισόδιο του Survivor και εκεί ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί επίσης απευθείας στην τριάδα του ημιτελικού. Οι χαμένοι θα είναι αυτόματα υποψήφιοι για αποχώρηση και την πόρτα της εξόδου θα δει όποιος είναι πιο κάτω στη λίστα, που είχε διαμορφωθεί από τη μεγάλη ψηφοφορία.
Τη Δευτέρα θα θα γίνει μία νέα ψηφοφορία, στην οποία θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο παίκτες, που έχασαν την Κυριακή, αλλά παρέμειναν στο παιχνίδι. Το κοινό θα κληθεί να αποφασίσει ποιον θα κρατήσει στο παιχνίδι και θα του δώσει την πρόκριση για την τελική τριάδα, στην οποία θα είναι ήδη ο Μάριος.
Την Τρίτη με νέα ψηφοφορία θα φύγει επίσης ένας παίκτης και θα μείνουν οι δύο του μεγάλου τελικού, με το κοινό να αποφασίζει την επόμενη ημέρα τον νικητή του Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου