Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Χατζάρας για Καρυπίδη: "Δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει μπροστά τον Άρη"

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Χατζάρας εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του Θόδωρου Καρυπίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας τη δεδομένη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα προπονητή. Θυμάστε αυτό που σας έλεγα παλιότερα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δεν έχει σημασία αν θα έρθει ο Μυροφορίδης ή ο όποιος προπονητής. Νούμερο ένα πρόβλημα στον Άρη είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο Άρης είναι για δεύτερη φορά στη Β’ Εθνική. Δεν είναι μια αξιόπιστη λύση ο Καρυπίδης για τον Άρη. Είναι μπερδεμένος ο Άρης και το μπέρδεμα οφείλεται εκεί. Ο Άρης θέλει έναν άνθρωπο που να έχει την οικονομική δυνατότητα.
Ο Καρυπίδης δεν έχει τώρα τις δυνατότητες για να πάει μπροστά ο Άρης. Εσείς πιστεύετε πως είναι μια φερέγγυα οικονομική δύναμη για να περπατήσει τον Άρη των ονείρων μας στη Super League και με διακρίσεις; Ο Άρης μίκρυνε πάρα πολύ. Όταν αποδέχεσαι τέτοιους επενδυτές έχεις μικρύνει. Είναι ένας επικίνδυνος δρόμος αυτός που πήρε ο Άρης. Δέστε που κατάντησε ο Ηρακλής όταν πριν μερικά χρόνια κάποιοι πανηγύριζαν στη Θεσσαλονίκη για τον Παπαθανασάκη. Ο Άρης έχει έναν χρόνο που λειτουργεί ως ΠΑΕ. Να δείτε την επόμενη χρονιά πόσα χρέη θα έχει ο Άρης. Το μέλλον δεν είναι αυτός ο επενδυτής. Δεν έχω κάτι με το παιδί. Ξέρω το μέγεθός του και δεν θέλω τέτοιοι άνθρωποι να υπάρχουν σε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο.
Αυτή είναι η άποψή μου. Έτσι το βλέπω εγώ. Όταν είσαι δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική και άλλα δύο χρόνια στη Β’ Εθνική για ποιο μέγεθος Άρη μιλάμε; Ο Καρυπίδης δεν πήγε καλά επιχειρηματικά, οι επιχειρήσεις του έχουν πτωχεύσει, έχει βουλιάξει ο άνθρωπος. Και θα επιζήσει ο Άρης ως επιχείρηση; Εύχομαι ο Άρης να μην φτάσει στο σημείο που έφτασε ο Ηρακλής. Οι επιχειρήσεις του έχουν πτωχεύσει. Η Βέροια που ήταν δική του έχει πάει στα τάρταρα. Πώς θα τη γλιτώσει ο Άρης;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου