Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Γιάννης Μπατζαρακίδης : Ήρθε η ώρα για εμάς τους νέους να βγούμε μπροστά, να χαράξουμε την δίκη μας πορεία

Φωτογραφία του Yiannis Batzarakides.Απο το 2009 και μετά, το ψέμα και η δημαγωγία οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση. 
Η κρίση συνεχίζει να υπάρχει και αντί να κάνουνε βήματα εξόδου,μέρα με την μέρα βυθιζόμαστε συνεχώς μέσα σε αυτή.
Αυτοί που έσκιζαν τα μνημόνια απο δεξιά και απο αριστερά, ήρθαν στα λόγια του
χώρου 
όπου στα δύσκολα έβαλε πλάτη για να σώσει τη 
χώρα. Την ίδια ώρα που έσκιζαν μνημόνια, οι νέοι επιστήμονες έφευγαν στο εξωτερικό, χιλιάδες επιχειρήσεις έκλειναν και το πολιτικό σύστημα συνέχισε να κατρακυλάει με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα ακροδεξιά εξαπτέρυγα ενώ την ίδια ώρα να εισέρχονται εντός του πολιτικού συστήματος κόμματα και προσωπικότητες όπου χωρίς την κρίση και χωρίς τον δημαγωγικό λαϊκισμό δεν θα υπήρχαν στον πολιτικό χάρτη.
Για εμάς τους νέους υπάρχει πλέον ένας δρόμος, ο δρόμος της συμμετοχής, της ευθύνης και της ανανέωσης,διότι εάν δεν τραβήξουμε κουπί είναι ολοφάνερο οτι δεν θα βγούμε ποτέ απο την κρίση.
Σε μια κοινωνία που οι περισσότεροι νέοι έθεσαν τον εαυτό τους εκτός εκλογικής διαδικασίας και δεν συμμετέχουν σαν ψηφοφόροι, καθώς θεωρούν οτι όλοι είναι ίδιοι, εμείς πρέπει να δώσουμε απαντήσεις και να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση που κρατάει πίσω το πολιτικό σύστημα και τη χώρα, διότι με αυτή τους τη στάση αφήνουν άλλους να διαμορφώνουν τη μοίρα τους.
Για λόγους ευθύνης και γνώσης σχετικά με το τι θα συναντήσουμε σε αυτό το δύσκολο αυτό ταξίδι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αναθεωρούμε πολιτική ατζέντα, καλούμε κάθε νέο προοδευτικό πολίτη να συστρατευτεί σε αυτήν την προσπάθεια που καταβάλουμε. 
Συμμετέχουμε στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και με τις φρέσκες ιδέες μας συνδιαμορφώνουμε το σχέδιο Ελλάδα.
Ήρθε η ώρα για εμάς τους νέους να βγούμε μπροστά, να χαράξουμε την δίκη μας πορεία, να δημιουργήσουνε την Ελλάδα και την Ευρώπη που θέλουμε.

Ιωάννης Μπατζαρακίδης 
Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Β' Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου