Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Άρης: Δεν δέχονται τις μειώσεις Τάτος - Ανάκογλου, "χτυπάει" Αποστολίδη για τα γκολπόστ

Αρνητική τροπή φαίνεται πως πήραν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Άρη με τους Ανδρέα Τάτο και Δημήτρη Ανάκογλου για αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.Ο Παύλος Μυροφορίδης συζήτησε με τους δύο παίκτες και τους πρότεινε μείωση αποδοχών,
όπως αναφέρει το sdna.gr.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση στον Τάτο ήταν για μείωση που αγγίζει το 50%, ενδεχόμενο στο οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν συναινεί, καθώς όπως τόνισε δέχθηκε να κάνει μείωση στα όσα είχε συμφωνήσει στη Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα ο Τάτος φέρεται να αντιπρότεινε να τακτοποιηθούν οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να μείνει ελεύθερος, κάτι στο οποίο η ΠΑΕ Άρης είναι αρνητική.
Αποστολίδης ο αντι-Διούδης
Με δεδομένο ότι ο Σωκράτης Διούδης δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κίτρινους", ο Παύλος Μυροφορίδης έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Μανώλη Αποστολίδη, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο "εκλεκτός" για τα γκολπόστ.
Ο 34χρονος τερματοφύλακας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Αχαρναικό και Τρίκαλα, ενώ έχει περάσει όλη την καριέρα του σε ομάδες Β και Γ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου