Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

«Έκλεισε» στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

«Έκλεισε» στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης ΑντετοκούνμποΤο χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου έφτασε στο τέλος του και ο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη
ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, η οποία θα κάνει λόγο για συμφωνία δύο χρόνων με τον 25χρονο γκαρντ/φόργουορντ , με τις συνολικές αποδοχές του παίκτη να φτάνουν τα 700.000 ευρώ.
Ο Αντετοκούνμπο μίλησε με τον Τσάβι Πασκουάλ και ο Καταλανός προπονητής εξήγησε επ' ακριβώς τον ρόλο που θα έχει μέσα στην ομάδα. Ουσιαστικά αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα προκειμένου να πει το οριστικό «ναι» στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην Euroleague με την «πράσινη» φανέλα.
Με την προσθήκη του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Παναθηναϊκός δυναμώνει σημαντικά στον τομέα της αθλητικότητας και δη στην άμυνα, ενώ είναι ο παίκτης με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να «κουμπώσει» ιδανικά με τον Κέι Σι Ρίβερς.
Βέβαια, με την απόκτησή του ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τον δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος αναμένεται να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό, είτε του ΠΑΟΚ (το πιθανότερο), είτε του Άρη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου