Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Με λυτρωτή τον Μαλεζά ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πλατανιά

undefined
Με γκολ του Στέλιου Μαλεζά (56΄) ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τα Περιβόλια των Χανίων, επικρατώντας του Πλατανιά με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League (τελευταία του α΄ γύρου).


Ο αρχηγός του Δικεφάλου (παρότι κεντρικός αμυντικός) ήταν αυτός που έδωσε τη λύση πετυχαίνοντας το γκολ που χάρισε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Οι "ασπρόμαυροι" πήραν το δεύτερο διαδοχικό "διπλό" τους και με την σημερινή εκτός έδρας νίκη έπιασαν την ΑΕΚ στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (31 βαθμούς), καθώς η Ένωση νωρίτερα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει πλέον την μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει και να κάνει γιορτές στην πρώτη θέση εάν κερδίσει αύριο (17/12) τον ΠΑΣ Γιάννινα. 
Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας ορισμένα καλά διαστήματα όπου βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Κοκκαλά στην εστία των κρητικών, ο οποίος έκανε ορισμένες πολύ καλές αποκρούσεις στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι. Πάντως, ο ΠΑΟΚ αν και αγχώθηκε κόντρα στους μαχητικούς Χανιώτες, κρατάει την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του και δεύτερο συνολικά στο πρωτάθλημα μακριά από την Τούμπα, κλείνοντας θετικά τον α΄ γύρο, πριν τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη φάση του αγώνα, στο 4ο λεπτό, ο Γκρζέλτσακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τον Πλατανιά με κεφαλιά, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Υπήρχαν τρεις παίκτες των γηπεδούχων που ήταν εκτεθειμένοι για τον Πλατανιά, ο Πολωνός ωστόσο ήταν σε κανονική θέση. Πάντως, ήταν μία δύσκολη φάση για τον επόπτη. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για χέρι-πέναλτι του Καρυπίδη στο 44ο λεπτό. 
Συνθέσεις:
Πλατανιάς (Εμάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (70΄ Στανισάβλιεβιτς), Παπανικολάου (85΄ Στόιτσεφ), Καρυπίδης. Ντεβέσα, Δημούτσος, Ουές, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά, Στάμου (81΄ Πατράλης)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): .Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Μαουρίσιο (64΄ Τσίμιροτ), Κάνιας (86΄ Σάχοβ), Πέλκας, Κάμπος (72΄ Μπίσεσβαρ), Λημνιός, Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου