Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Αποθέωσαν την Μπακογιάννη στο Συνέδριο της ΝΔ -Την χειροκροτούσαν όρθιοι

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)Η Ντόρα Μπακογιάννη έγινε δεκτή εν μέσω χειροκροτημάτων στο Συνέδριο της ΝΔ, αλλά και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ήταν πολλές οι στιγμές που την αποθέωσαν οι Σύνεδροι.Ιδιαίτερα μάλιστα όταν αναφέρθηκε στη συνέντευξη
του Κυριάκου Μητσοτάκη και την απόφασή του να μην πάρει κυβερνητικό αξίωμα.
«Κατανοώ και σέβομαι το σκεπτικό της απόφασης και τον συμβολισμό. Έχω δώσει μάχες για την πατρίδα και την παράταξη εδώ και χρόνια, έχω τιμηθεί από τον λαό και την παράταξη σε καίριες θέσεις και αισθάνομαι περήφανη γιατί κράτησα πάντα ψηλά την ελληνική σημαία. Εχω αποδείξει στη διαδρομή μου ότι ποτέ δεν φοβήθηκα να πολεμήσω για τις αρχές, τις θέσεις και τα πιστεύω μου. Ακόμη κι όταν κάποιοι έλεγαν ότι είχα μείνει μόνη, αλλά δεν είχα μείνει μόνη. Σήμερα αισθάνομαι πιο δυνατή γιατί η ανιδιοτέλεια, η αλήθεια και η καθαρότητα είναι σπουδαία πολιτικά εφόδια», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είμαι κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού», συνέχισε και εκείνη τη στιγμή το χειροκρότημα έγινε ακόμη πιο θερμό.

«Μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι η μεγαλύτερη τιμή και διάκριση είναι ο τίτλος του βουλευτή. Μεγάλωσα με την ιδέα ότι για να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου δεν σου χρειάζεται κανένα αξίωμα. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να νικήσει η ΝΔ. Θα νικήσουμε και θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον καλύτερο Έλληνα Πρωθυπουργό», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη, με τα στελέχη της ΝΔ να έχουν σηκωθεί από τις θέσεις τους και να τη χειροκροτούν για ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου