Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ οι αγρότες - Οργή για ΕΝΦΙΑ και αποζημιώσεις

Στους δρόμους ετοιμάζονται να κατέβουν ξανά οι αγρότες, με τις πρώτες κινητοποιήσεις να έρχονται από την περιοχή της Λάρισας. Οι αγρότες του νομού, αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με πανελλαδικό συντονισμό, όπως ανακοίνωσαν
το Σάββατο στην συγκέντρωση με τρακτέρ που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, η σημερινή αγροτική κινητοποίηση «έστειλε το μήνυμα στη κυβέρνηση πως θα μας βρει απέναντι της».

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρούδας τόνισε ότι «τα προβλήματα είναι πολλά» και «τα οξύνει η πολιτική της κυβέρνησης και για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας».

Σχετικά με τις διεκδικήσεις των αγροτών ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας είπε πως δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα των περσινών κινητοποιήσεων που αφορούν μεταξύ άλλων στα ζητήματα της φορολογίας των αγροτών, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής κ.α. Επίσης σημείωσε πως στην αυριανή πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα θα καθοριστεί και το συνολικό πλαίσιο των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου