Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Έκκληση Παπανδρέου να διασωθεί η συμφωνία για το Ιράν! «Η απόφαση Τραμπ συμβάλλει μόνο στην αύξηση της διεθνούς αστάθειας»

Αποτέλεσμα εικόνας για Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.Παρέμβαση για τις εξελίξεις μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αποσυρθεί η Αμερική από τη συμφωνία για το Ιράν έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.

«Η απόφαση του Προέδρου Τραμπ να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, θα συμβάλλει μόνο στην αύξηση της διεθνούς αστάθειας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ρωσία και η Κίνα έχουν τώρα την ευθύνη να διασώσουν τη συμφωνία, προτού να είναι αργά», ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, που τοποθετήθηκε σε ένα ζήτημα που αποτελεί το Νο1 παγκοσμίως από χθες το βράδυ, όταν και έριξε τη «βόμβα» ο Ντ. Τραμπ.

The decision by President Trump to withdraw the US from the Iran nuclear deal has nothing to offer, but an increase in global instability. It is up to the European Union, Russia and China to save the deal, before it is too late.
Η απόφαση του Προέδρου Τραμπ να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, θα συμβάλλει μόνο στην αύξηση της διεθνούς αστάθειας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ρωσία και η Κίνα έχουν τώρα την ευθύνη να διασώσουν τη συμφωνία, προτού να είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου