Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Η Καλυψώ Γούλα αποσύρει την υποψηφιότητα της για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλυψώ Γούλα
Την παραίτηση της από την από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όσο και από αυτήν της δημοτικής συμβούλου, ανακοίνωσε η Καλυψώ Γούλα.

Παράλληλα όπως τονίζει αποσύρει και την υποψηφιότητά της  με την «Πρωτοβουλία» για επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
"Δυστυχώς, ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα για την πόλη μας, μη αποδεχόμενοι τη νομιμότητα και το αποτέλεσμα που προέκυψε με τη συμμετοχή του 80% του εκλογικού σώματος, κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας και συλλογικότητας, αυτονόητων βασικών αρχών της παράταξής μας. Και στη συνέχεια επέλεξαν να υπονομεύσουν την πορεία της παράταξης προς τις εκλογές διαπραγματευόμενοι πίσω από κλειστές πόρτες το προσωπικό τους μέλλον", αναφέρει στην ανακοίνωση της η κ. Γούλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Υπηρέτησα με συνέπεια τις αρχές και τους στόχους της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» από το 2010 μέχρι και σήμερα από όποια θέση ευθύνης μου ανατέθηκε. Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης, Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, συμμετείχα στην διαδικασία που επιλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία από τα αρμόδια όργανα και αναδείχτηκα υποψήφια δήμαρχος της «Πρωτοβουλίας» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Δυστυχώς, ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα για την πόλη μας, μη αποδεχόμενοι τη νομιμότητα και το αποτέλεσμα που προέκυψε με τη συμμετοχή του 80% του εκλογικού σώματος, κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας και συλλογικότητας, αυτονόητων βασικών αρχών της παράταξής μας. Και στη συνέχεια επέλεξαν να υπονομεύσουν την πορεία της παράταξης προς τις εκλογές διαπραγματευόμενοι πίσω από κλειστές πόρτες το προσωπικό τους μέλλον.
Ο αξιακός μου κώδικας, η προσωπική μου διαδρομή και η αξιοπρέπειά μου με αναγκάζουν να αποσύρω την υποψηφιότητά μου με την «Πρωτοβουλία» και ταυτόχρονα να υποβάλω την παραίτησή μου τόσο από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και από αυτήν της δημοτικής συμβούλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου