Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Χρυσοβελώνη: Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ με αιχμές για Καμμένο

Την αποχώρησή της από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.Μία ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή της στον Πάνο Καμμένο, του γνωστοποιεί την απόφασή της να
εγκαταλείψει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για τη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Η επιστολή της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

Προς: κ. Π. Καμμένο,
Πρόεδρο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι από σήμερα παύω να αποτελώ μέλος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο.
Σας ευχαριστώ πολύ για την έως τώρα κοινή μας πολιτική συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που μου προτείνατε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ για το όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας μας.
Πρόεδρε,
Οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διόι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας.
Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια.
Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην αοτμική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε.
Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου