Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Τασία και Βενιζέλος μαζί, για πρώτη φορά -Σε εκδήλωση για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους

Τασία και Βενιζέλος μαζί, για πρώτη φορά -Σε εκδήλωση για τις σχέσεις Εκκλησίας-ΚράτουςΕυάγγελος Βενιζέλος και Τασία Χριστοδουλοπούλου έχουν αφήσει εποχή με τους καβγάδες τους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου έχουν πολλές φορές λογομαχήσει άγρια.

Σήμερα το απόγευμα, η αντιπρόεδρος της Βουλής και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα καθίσουν δίπλα-δίπλα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που οργανώνει ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Κράτος και Εκκλησία - Το τοπίο των σχέσεων μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αναθεωρητικής διαδικασίας και τις συζητήσεις για το προσχέδιο συμφωνίας (κοινό ανακοινωθέν) της 6ης Νοεμβρίου 2018».
Η εκδήλωση γίνεται στις 18:00, στο ξενοδοχείο King George (πλ. Συντάγματος, Αθήνα).
Ομιλητές θα είναι o Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος Σαββάτος, καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, η κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου,  αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κ. Ιωάννης M. Κονιδάρης, ομοτ. καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΑΠΘ, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.
Συντονίζει η Μαρία Αντωνιάδου, δημοσιογράφος - πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου