Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Άρης: Πληρώθηκε ο Πορτίγια, "φεύγει" το ban

Άρης: Νέοι μπελάδες στην ομάδα λόγω του Ίμπε - Sputnik ΕλλάδαΜετά τους Χαβιέ Ούμπιδες, Μαγκνταλένα και Ντιόγκο Σιστόν, ο Άρης προχώρησε σε πληρωμή και του Κριστιάν Πορτίγια! Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Θοδωρής Καρυπίδης κατέβαλε στον Ισπανό επιθετικό το ποσό των 300.000 ευρώ σε μετρητά ενώ μέσα σε ένα μήνα θα πληρώσει ακόμη 50.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης θα εξοφλήσει και την εφορία, με τον Πορτίγια να εμφανίζεται ανένδοτος και να αξιώνει όλο το ποσό που του έχει επιδικαστεί από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.


Έτσι, το συνολικό ποσό που κατέβαλε ο Καρυπίδης για να αρθεί αυτό το πρώτο ban που είχε επιβάλει η FIFA στον Άρη για οφειλές προς τους τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της, ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντός της ημέρας (Δευτέρα 27/7) θα ενημερωθεί σχετικά η FIFA προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την άρση της σχετικής ποινής ενώ στη συνέχεια οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης θα στραφούν και στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. 

Από τους "κίτρινους" εκφράζεται η αισιοδοξία πως εντός της εβδομάδας θα έχει λυθεί και το συγκεκριμένο πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει ότι στη συνέχεια ο Άρης θα μπορέσει να προχωρήσει στην επισημοποίηση των συμφωνιών στις οποίες έχει φτάσει με παίκτες προκειμένου να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου