Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Χάρης Τσιόκας : 5 χρόνια μετά , ανερυθρίαστα και χωρίς αυτοκριτική , θριαμβολογεί ο Πρωθυπουργός

Δήλωση του σχετικά με την ανάρτηση του κ Μητσοτακη για «Ανανέωση, Διεύρυνση, Μεταρρυθμίσεις!.» στο Instagram σε δημοσιογραφική ερώτηση : Έναν απολογισμό για την παρουσία του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης , με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εκλογική του νίκη.

«Πέντε χρόνια μετά, τρεις λέξεις έγιναν πραγματικότητα και παραμένουν στην επικαιρότητα: Ανανέωση, Διεύρυνση, Μεταρρυθμίσεις!..” πως το σχολιάζετε ?

Απάντηση : Η ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ ευλογα γεννά την απορία :

Δηλαδή 5 χρόνια μετά , ανερυθρίαστα και χωρίς αυτοκριτική , θριαμβολογεί ο Πρωθυπουργός για το ότι στις μέρες του : 

—«Ανανέωση» έγινε ο φερετζές της συντηρητικής παλινόρθωσης προκειμένου να υπάρξει προσπάθεια χειραγώγησης και πειθάρχησης κοινωνίας και οικονομίας στα συστημικά κέντρα ?

—«Διεύρυνση» ονομάστηκε ο εξουσιοδοτισμος σε «αρεστές» εκπροσωπήσεις στα λίγα ελεγχόμενα κ ημέτερα κέντρα εξουσίας με μια κοινωνία διαρκώς σε περιθωριοποίηση ?

—«Μεταρρυθμίσεις» βαφτίστηκαν επικοινωνιακά οι απορρυθμίσεις στους κανόνες λειτουργίας του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού , προκειμένου να διευρύνουν την επιρροή χειραγώγησης , οικονομικής ασυδοσίας και ελέγχου λίγοι ισχυροί και ημέτεροι ? ..

Τραγική απόδειξη με αφορμή την υγειονομική κρίση οι πολιτικές πλαγιοκοπησης και αποσυντονισμού του κοινωνικού κράτους (υγεία ,ασφάλιση ,παιδεία εργασία) .
και της πραγματικής οικονομίας...

Να προσθέσω και το γεγονος συρρίκνωσης των διαύλων πολύπλευρης και αναλογικής ενημέρωσης ...δηλαδή της δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου