Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ο οδικός χάρτης του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο τετράμηνο- Επισκέψεις Τσίπρα σε πρωτεύουσες νομών

Προτεραιότητα στο πρόγραμμα. Προγραμματική Συνδιάσκεψη τον Απρίλιο. Προς εκλογή νέων Νομαρχιακών Επιτροπών. Τι αποφάσισε την Παρασκευή το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έμφαση στο πρόγραμμα δίνει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε την Παρασκευή στη συνεδρίασή του το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν είναι η διοργάνωση ψηφιακής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης, με τη συμμετοχή έως και 2.000 στελεχών, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο επισκέψεις σε πρωτεύουσες νομών για συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων. Παράλληλα, η Κουμουνδούρου, προχωρά στην εκλογή νέων νομαρχιακών επιτροπών.

Συγκεκριμένα-και όπως αναφέρεται για τον οδικό χάρτη στο Σχέδιο Απόφασης που εγκρίθηκε από το Πολιτικό Συμβούλιο:

-Εντός Ιανουαρίου συζήτηση στο πολιτικό συμβούλιο για το πρόγραμμα ώστε να εκκινήσουν περιφερειακές επισκέψεις του προέδρου σε πρωτεύουσες νομών για συνάντηση με τους κοινωνικούς φορείς – διαβούλευση και εκδηλώσεις παρουσίασης (Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος)


-Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ολοκλήρωση των νομαρχιακών συνδιασκέψεων λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη συμμετοχή όλων των μελών του κόμματος παρά τους περιορισμούς της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό θα αξιοποιηθούν όλα τα τεχνικά μέσα για την ψηφιακή συμμετοχή των μελών στις διαδικασίες καθώς και όλα τα πρόσφορα μέσα για τη συμμετοχή των μελών στην εκλογή αντιπροσώπων και οργάνων, δεδομένων των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, προφανώς λαμβάνοντας όλες τις εγγυήσεις για την εξασφάλιση του αδιάβλητου των διαδικασιών.

-Μάρτιος: Συνεδριάσεις τον Οργανώσεων Μελών για συζήτηση του Προγράμματος

-Απρίλιος: Διοργάνωση Ψηφιακής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τη συμμετοχή όλων των μελών των νέων νομαρχιακών επιτροπών, της κοινοβουλευτικής ομάδας και της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και της ΚΕΑ (σώμα περίπου 1500 – 2000 ατόμων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου