Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Κατάργηση του SMS από 3 Μαΐου, «κλειδώνει» η απόφαση

Η Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας εξετάζει αυτή την ώρα την κατάργηση του SMS στο 13033. Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά.
Στις 3 Μαΐου όπως όλα δείχνουν αναμένεται να βγουν από τη ζωή μας τα SMS με τα οποία μετακινούμαστε κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών του παρατεταμένου lockdown.

Το σενάριο για την κατάργηση της μετακίνησης με SMS είχε πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες καθώς αφού θα ανοίξει η εστίαση την προσεχή Δευτέρα και δεδομένου ότι δεν χρειάζεται μήνυμα για τη μετάβαση σε εστιατόριο ή καφετέρια, δεν έχουν πια και λόγο ύπαρξης.Την πληροφορία μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, όμως σε κάθε περίπτωση οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, από τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) το ωράριο της απαγόρευσης παίρνει μια ώρα παράταση και διαμορφώνεται από τις 23:00 μέχρι τις 05:00.
Tο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις με τον κωδικό μετακίνησης 6.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 28 Απριλίου στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου