Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Νέος διοικητής στον eΕΦΚΑ ο οικονομολόγος Παναγιώτης Δουφεξής

O οικονομολόγος Παναγιώτης Δουφεξής είναι από χθες ο νέος διοικητής του eЕΦΚΑ στην θέση του Χρήστου Χάλαρη ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπ. Εργασίας «αποφάσισε, θεωρώντας ότι έχει ολοκληρωθεί ένας κύκλος, να διεκδικήσει άλλες σοβαρές θέσεις ευθύνης του Δημόσιου Τομέα».

Η απομάκρυνση του κ. Χάλαρη θεωρείτο δεδομένη καθώς για τη διετής θητεία στο «υπερταμείο», περισσότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν παρά λύθηκαν με κορυφαίο αυτό των χιλιάδων εκκρεμών συντάξεων.



Ο νέος Διοικητής Παναγιώτης Δουφεξής είναι ένας άνθρωπος μετριοπαθής και αποτελεσματικός. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε εταιρείες του χρηματοπιστωτικού κλάδου, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων. Με την κοινωνική ασφάλιση ασχολείται από το 2007 .Μέχρι σήμερα ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ. Έχει διατελέσει, επίσης, διευθυντής των γραφείων στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, του τ. υπουργού Γιάννη Βρούτση και του νυν, Κωστή Χατζηδάκη. Διευθύντρια του γραφείου του υπουργού Εργασίας, στη θέση του Π. Δουφεξή, αναλαμβάνει η νομικός Χριστίνα Μπουσουλέγκα.


Στην κενή θέση του Α' Υποδιοικητή του e-ΕΦΚΑ, τοποθετείται Αλέξανδρος Βαρβέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου