Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λόγω «εκδικητικού πορνό»

Τεράστια «βόμβα» για το Ράδιο Αρβύλα – Καταγγέλλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn».


Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από σήμερα, καθώς φέρεται ότι κοινοποίησε πορνογραφικό υλικό πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Την απομάκρυνσή του επιβεβαίωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής της Δευτέρας (13/12), με την καρέκλα του Στάθη να είναι πλέον άδεια και το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ...

Σύμφωνα με δημοσίευση, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, εκείνος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και η ίδια του ζήτησε πολλές φορές να κατεβάσει το υλικό, εκείνος δεν το έκανε.

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί έπειτα από αποκαλύψεις στο διαδίκτυο, ο παρουσιαστής αποτελεί παρελθόν από τη γνωστή εκπομπή. Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, η τετράδαδα «έσπασε», με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση να εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους προς το πρόσωπο της κοπέλας και να μην μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν...


Κανάκης: «Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε»

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας» είπε ο Αντώνης Κανάκης.


Όπως συμπλήρωσε «ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα» ενώ κατέληξε λέγοντας ότι ακυρώνεται το Βινύλιο της Παρασκευής (17/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου