Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Του Βασίλη Σκουρή : AMBER ALERT - Υποκλοπές - Αναζητούνται Βενιζέλος, Μανιτάκης, Σημίτης και …εκσυγχρονιστές!

Η αμηχανία δεν κρύβεται: Και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος - λίγο δύσκολο!

Μέρες τώρα αποκαλύπτονται φοβερά και τρομερά πράγματα για τη Δημοκρατία στη χώρα, παρόμοια δεν ξανάχουμε δει στη μεταπολίτευση.

Παρακολουθείται από την ΕΥΠ ο αρχηγός του τρίτου κόμματος της Βουλής, αφού προηγουμένως έγινε προσπάθεια να παρακολουθηθεί με το παράνομο Αρπακτικό (Predator)!

Η ΕΥΠ παρακολουθούσε και δημοσιογράφο –και μόλις αποκαλύφθηκε τον παρακολουθούσαν με το Predator! (Τυχαίες οι ομοιότητες, όπως και ότι η παρακολούθηση έγινε από τον ίδιο σύνδεσμο; Δεν νομίζει κανείς)!

Οι παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ έχουν αυξηθεί 33% το 2021 σε σχέση με το 2019.


Ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να διώξει από το Μαξίμου τον πιο ικανό και πιο στενό συνεργάτη του και συγγενή του, αλλά και να απομακρύνει τον Διοικητή της ΕΥΠ στον οποίο επέμενε να τοποθετήσει στο καίριο πόστο παρά τις προειδοποιήσεις της αντιπολίτευσης και μερίδας των μέσων ενημέρωσης ) μικρής μεν, αλλά εκείνης που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό της).

Αναρωτιέται κανείς: Πού χάθηκαν ξαφνικά όλοι οι εκείνοι που –υποτίθεται- πρωτοστατούσαν στην ανάγκη υπεράσπισης των ελευθεριών τα τελευταία χρόνια;

Πού εξαφανίστηκε ο –πολυγραφότατος- Ευάγγελος Βενιζέλος; Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης; Ο –λυπάμαι που αναγκάζομαι να το γράψω- Αντώνης Μανιτάκης, που τόσο με επηρέασε στην ανάγκη υπεράσπισης της Δημοκρατίας; Οι «εκσυγχρονιστές» επί Κώστα Σημίτη; Οι δημοσιογράφοι του «ακραίου κέντρου» που δεν χάνουν την ευκαιρία να κατακεραυνώνουν καθημερινά τον καθένα-αρκεί, βεβαίως, να ανήκει στην ..αντιπολίτευση;


Γιατί τους αναζητεί το AMBER ALERT της Δημοκρατίας; Περιμένουν τη γραμμή άμυνας του πρωθυπουργού;

Δεν θέλω να το πιστέψω. Αλλά και πάλι … ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.!

Κρίμα!


ΥΓ: Στο θέμα θα έβαζα και τον Νίκο Αλιβιβιζάτο, αλλά με πληροφορούν ότι έχει άρθρο επί του θέματος στην «Καθημερινή». Και χάρηκα πολύ- μένει ναδούμε και τι γράφει..



https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου