Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ανοικτό πανεπιστήμιο: Λήγει η προθεσμία για εγγραφή στα προγράμματα σπουδών - Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται

Η σημερινή ημέρα (26-8-20220) είναι η τελευταία για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, μετά και την παράταση που είχε δοθεί .Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του συνδέσμου https://dev.eap.gr/student-candidate/public#/.

Συνολικά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει: 8 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.1 Ειδικό Πρόγραμμα.449 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες. Περισσότερες πληροφορίες για το Ε.Α.Π, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.eap.gr. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eap.gr και τηλεφωνικά στο 2610-367600 (εργάσιμες μέρες και ώρες).


Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα προπτυχιακά προγράμματα


Τα έγγραφα, που πρέπει να υποβληθούν (σε αρχεία pdf μέγιστου μεγέθους 4 MB ανά αρχείο για τα έγγραφα και σε μορφή jpg/png για τη φωτογραφία) είναι τα ακόλουθα:

Ευκρινές φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμου ή αντίστοιχου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού. Σε περίπτωση που πρόκειται για τίτλο της αλλοδαπής θα υποβάλλεται αντίγραφο, υπό την προϋπόθεση ότι το έγγραφο έχει επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο και θα συνοδεύεται από επίσημη μετάφραση, καθώς και από βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας με τους τίτλους της ημεδαπής. Επισημαίνεται ότι απολυτήρια με γενικό βαθμό κάτω του δέκα (10) θα πρέπει να συνοδεύονται από βεβαίωση πρόσβασης.

Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 η οποία θα αναφέρει ότι «δεν είμαι εγγεγραμμένος/η σε Δημόσιο ΙΕΚ όπου η εισαγωγή μου σε αυτό πραγματοποιήθηκε μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων ή σε οποιοδήποτε πτυχιακό τμήμα ή πρόγραμμα σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ημεδαπής (Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι., συμπεριλαμβανομένου και του Ε.Α.Π.)».


Για το Πρόγραμμα Σπουδών «Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός», πιστοποιητικά που να τεκμηριώνουν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών.

Δελτίο Ταυτότητας. Μόνο στην περίπτωση που δεν διαθέτετε αστυνομική ή άλλου είδους (π.χ. στρατιωτική ή σωμάτων ασφαλείας) ταυτότητα, υποβάλετε διαβατήριο ή άλλο έντυπο πιστοποίησης ταυτοπροσωπίας. v. Φωτογραφία τύπου ταυτότητας (έγχρωμη).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου